iunie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Die Welt dă de pământ cu Angela Merkel, după anunțul privind drepturi superioare pentru vaccinați

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

Angela Merkel privind drepturile fundamentale este protejată de Constituţie, deşi, în calitatea de cancelar, ar trebui să cunoască măcar câteva articole constituţionale, comentează publicaţia Die Welt, referindu-se la planul Guvernului german de a oferi privilegii persoanelor vaccinate.

„De câteva săptămâni, cancelarul Germaniei a tot afirmat că drepturile tuturor cetăţenilor trebuie să rămână restricţionate până când toată lumea va avea posibilitatea de a se vaccina. Acesta este un nonsens, întrucât drepturile fundamentale au o importanţă majoră. Este îngrijorător că ceea ce spune nu poate fi o garanţie”, comentează editorialistul Jacques Schuster într-un articol publicat în revista Die Welt sub titlul „Ignoranţa Angelei Merkel privind drepturile fundamentale”, preluat de Mediafax.

„Dreptul la ignoranţă este protejat de Constituţie. Se înscrie în garanţiile privind libera dezvoltare personală. Din acest punct de vedere, Angela Merkel nu trebuie să se teamă de nimic. Cel puţin nu la nivel juridic. Totuşi, profundele sale lipsuri educaţionale ne lasă fără cuvinte şi ne intrigă, iar motivele ar putea fi undeva în Constituţie”, subliniază editorialistul.

„Angela Merkel este om de ştiinţă, nu jurist. Totuşi, ne-am aştepta ca un şef al Guvernului să cunoască măcar primele 20 de articole ale Constituţiei sau cel puţin să aibă consilieri pe probleme de drept care să îi atragă atenţia când spune aberaţii”, argumentează editorialistul. Publicaţia Die Welt avertizează că, „în mandatul Angelei Merkel, Germania riscă să se transforme din democraţie în stat administrativ tehnocrat”.

Guvernul Angelei Merkel şi-a atras critici dure din cauza unui plan controversat care prevede acordarea de privilegii persoanelor vaccinate, deşi Berlinul a anunţat miercuri că vor fi disponibile suficiente doze de vaccin pentru toţi cetăţenii abia în iulie…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).