iunie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Cel mai puternic grup mafiot al Italiei, ‘Ndrangheta, primește o nouă lovitură după o amplă operațiune în Italia și Germania

0 0
1 min read
0 0
Read Time:55 Second

‘Ndrangheta, considerată în prezent cea mai puternică grupare mafiotă din Italia, a primit miercuri dimineață o nouă lovitură, în condițiile în care cu numai câteva zile în urmă a început audierea martorilor în cel mai mare proces al ultimelor decenii, în care sunt judecați membri ai acestui sindicat al crimei organizate.

Aproape 800 de polițiști și agenți fiscali din Italia și Germania au desfășurat miercuri raiduri în urma cărora au ridicat 31 de suspecți și au percheziționat domiciliile altor 65 de persoane, relatează Euronews. Au fost confiscați bani – sute de mii de euro, dar și arme, cocaină, două mașini de lux și bijuterii. Mai multe conturi bancare și alte active aparținând suspecților au fost blocate. Valorează milioane de euro.

Eurojust și Europol au anunțat că operațiunea a fost o continuare a celebrei acțiuni Pollino din 2018, când nu mai puțin de 84 de persoane au fost arestate în Italia, Germania, Belgia și Olanda.

Zeci de alți presupuși membri ai ‘Ndrangheta, inclusiv polițiști și oameni de afaceri, au fost reținuți într-o a doua fază a operațiunii, care a avut loc în ianuarie 2021…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).