iunie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Bani, bere, prăjituri sau marijuana: Ce recompense promit guvernele și oamenii de afaceri celor care se vaccinează

0 0
1 min read
0 0
Read Time:52 Second

Bere, prăjituri, bani și marijuana. Sunt recompensele pe care guvernele și oamenii de afaceri le promit celor care merg să se vaccineze. Guvernul Serbiei oferă 25 de euro, cel al Statelor Unite – 100 de dolari. În ambele țări, patronii de restaurante și magazine se alătură și ei efortului oficial. În întreaga lume entuziamul față de imunizare a scăzut. În același timp, toți oamenii așteaptă revenirea, în cel mai scurt timp, la o viață normală.

Experții spun că această întoarcere la care speră toată lumea e posibilă doar prin vaccinare. Iar ca să-i impulsioneze pe oameni, autoritățile din mai multe țări le promit tot felul de recompense. În Serbia, de exemplu, toți oamenii de peste 25 de ani care se vor vaccina până la finalul lunii vor primi echivalentul a 25 de euro. Alții, precum proprietarul unui restaurant, oferă mâncare gratis.

Stavro Raskovic, proprietarul unui restaurant: Domeniul nostru este foarte afectat de această situație și vrem să ne întoarcem cât mai curând posibil la viața de dinainte și la munca normală…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).