mai 11, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Românii care s-au întors în Capitală după ora 22, din mini-vacanța de Paște, nu au fost amendați. Prefect: „Nu este vina oamenilor”

0 0
1 min read
0 0
Read Time:47 Second

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat la Digi24 că cei care revin luni seară din minivacanța de Paște nu vor fi amendați dacă ajung acasă după ora 22.00, chiar dacă încalcă restricțiile de circulație impuse de pandemie. 

„Nu vor suferi consecințe pentru că depășesc ora respectivă, având în vedere că este cunoscut faptul că există ambuteiaje pe drumurile de întoarcere dinspre mare sau alte stațiuni. Nu este vina oamenilor, nu este o întârziere voită sau nepăsare, nu vor exista consecințe asupra oamenilor care întârzie dintr-o cauză independentă de voința lor”, a spus prefectul Capitalei la Digi24.

Alin Stoica a răspuns și întrebării legat de felul în care oamenii legii ar urma să facă diferența între românii care se întorc din mini-vacanță și cei care profită de context pentru a încălca restricțiile.

„Organele de ordine au discernământul să analizeze situația pe fiecare caz în parte și nu vor exista situații de genul acesta…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).