mai 9, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Accident violent în Giurgiu! Un copil de 8 ani a fost rănit!

0 0
1 min read
0 0
Read Time:58 Second

În această după-amiază, pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu au intervenit în urma unui accident rutier, produs la ieșire din localitatea Frasinu.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare, o ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ.

În eveniment au fost implicate două autoturisme, în care se aflau cinci persoane.

Conducătoarea uneia dintre mașini, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită încarcerată, dar conștientă. Aceasta a fost extrasă cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, preluată de echipajul SMURD și de medicul de pe ambulanță, fiind transportată la UPU Giurgiu. În același autoturism se afla un băiețel, în vârstă de 8 ani, care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Echipajul SAJ l-a transportat la spital.

Din cel de-al doilea autoturism, o tânără, în vârstă de 27 de ani, a avut nevoie de îngrijiri de specialitate, fiind transportată de SAJ la spital.

Pompierii au asigurat măsurile PSI la locul evenimentului și au îndepărtat elementele de caroserie și urmele de lubrifianți de pe partea carosabilă astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță. Cazul se află în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).