mai 9, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Decenii întregi de abuzuri au ieșit la iveală! Dezvăluiri terifiante ale gimnastelor

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Scandal uriaș în gimnastica din Australia. Comisia pentru Drepturile Omului, din Australia, a scos la iveală un raport în urma căruia reiese că zeci de gimnaste au fost abuzate de-a lungul timpului, din anii 1980 până în prezent.

eci de gimnaste australiene au fost abuzate sexual și batjocorite, din 1980 până în prezent

Potrivit BBC, care citează mai multe publicații din Australia, aceste investigații au fost solicitate de Federația Australiană de Gimnastică după apariția documentarului „Athlete A”, care l-a incriminat pe fostul medic al naționalei SUA, Larry Nassar.

Asta le-a dat curaj australiencelor, care au decis să nu mai țină nimic secret. În total au fost 57 de interviuri cu gimnaste, persoane din familiile lor, dar și antrenori. Sportivele au fost deseori hărțuite sexual, iar uneori se întâmpla chiar în timpul antrenamentelor, în vestiare sau până și în locurile publice.

  • În urmă cu puțin timp, un scandal similar a avut loc și în Grecia.

Gimnastă australiană: „M-a abuzat în diferite feluri, de multe ori cu mama mea în cameră”

„Am fost abuzată de un maseur în timp ce mă trata pentru o accidentare. Eu aveam vreo 8 sau 9 ani la acea vreme. Pe atunci, abuzul, sexul și reclamațiile erau noțiuni străine pentru mine. Acea persoană m-a abuzat în diferite feluri, de multe ori cu mama mea în cameră”, a fost una dintre cele mai șocante dezvăluiri, fără a se preciza însă numele persoanei în cauză…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).