mai 11, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Studenții pot aplica din nou pentru programul Erasmus +

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Se poate aplica din nou în programul Erasmus+, în care tinerii ungari au la dispoziție în acest an sume record, a anunțat printr-un comunicat remis Agenției de Presă MTI Fundația Tempus, responsabilă pentru reluarea programului.

Potrivit comunicatului, odată cu lansarea ciclului bugetar al Uniunii Europene pentru următorii șapte ani, a intrat într-o nouă etapă și programul Erasmus+. În vederea implementării programului, la nivelul UE sunt asigurați peste 28 de miliarde de euro. Pentru solicitanții ungari vor fi disponibili în 2021 aproximativ 52 de milioane de euro. Ungaria a participat și până acum cu succes în programul Erasmus+, iar acum se pot implica și mai mulți tineri în proiectele internaționale de cooperare și mobilitate, potrivit rador.ro.

Comunicatul îl citează pe secretarul de stat în Ministerul ungar pentru Inovare și Tehnologie, Tamás Schanda, care a declarat că este important ca tinerii ungari să aibă succes, însă pentru aceasta este esențial să primească o pregătire corespunzătoare. Din acest considerent atenția este îndreptată asupra consolidării învățământului superior. Schimbarea modelului universitar, investițiile realizate în valoare de peste 1.500 de miliarde de forinți, prezența Universității Fudan în Ungaria, sunt demersuri care sunt întreprinse în interesul tinerilor ungari, a precizat secretarul de stat, care a adăugat: Guvernul este angajat pentru ca cetățenii universităților să construiască relații într-adevăr utile din punct de vedere profesional și științific cu instituțiile asociate din străinătate. Acum posibilitățile tinerilor ungari se extind în continuare, în condițiile în care pentru susţinerea programul Erasmus+ a fost alocată o sumă mai mare cu 70% din bugetul multianual al UE pentru perioada 2021-2027…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).