mai 9, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

SCANDAL în SUA, după restricționarea călătoriilor dinspre India: Fostul șef al FDA critică decizia

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Scott Gottlieb, fostul comisar al Administraţiei pentru Alimentaţie şi Medicamente (FDA) din Statele Unite, a declarat, duminică, pentru canalul tv CBS, că restricţiile de călătorie dinspre India, impuse de autorităţile americane, ar putea servi unui scop, dar acest scop trebuie să fie foarte clar.

Vineri, administraţia preşedintelui Joe Biden a emis un ordin de restricţionare a călătoriilor dinspre India, dar Scott Gottlieb a declarat că nu înţelege ce se obţine prin această interdicţie de calătorie, scrie rador.ro.

„Dacă scopul este încercarea de a preveni intrarea în SUA a coronavirusului, ei bine, avem o grămadă de coronavirus aici. Dacă scopul este încercarea de a preveni intrarea în ţară a noii variante de coronavirus 6.1.7, care circulă în India, vă asigur că deja avem şi noi cazuri, deci nu mai suntem capabili să prevenim intrarea variantei”, a subliniat Scott Gottlieb şi a adăugat că restricţiile de călătorie pot servi unui scop, dar acest scop trebuie să fie unul foarte clar.

Oficialul american a punctat că în SUA sunt în continuare în vigoare restricţii de călătorie dinspre China şi Marea Britanie, cu toate că „asta nu prea are sens”.

„Deci, nu înţeleg foarte bine strategia generală din jurul acestor continue restricţii de călătorie pe care le avem în vigoare”, a declarat Scott Gottlieb.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).