mai 9, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Mărturia lui Joe Biden: CRIMA pe care NU o va uita vreodată

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Preşedintele american, Joe Biden, a vorbit duminică despre uciderea liderului reţelei teroriste Al Qaida, Osama bin Laden, în urmă cu 10 ani într-un raid al forţelor speciale americane, şi a apreciat că „este un moment pe care nu-l voi uita vreodată”, informează AFP.

Joe Biden, care la acea vreme era vicepreşedinte în administraţia Barack Obama, era prezent la 1 mai 2011 în „Situation room”, încăperea ultrasecurizată pentru situaţii de urgenţă din subsolul Casei Albe, pentru a urmări în direct operaţiunea din Abbottabad, în nordul Pakistanului, în urma căreia liderul Al Qaida a fost ucis, scrie agerpres.ro.

Rememorând acel moment din îndelungata sa carieră politică, Joe Biden i-a salutat, într-un comunicat, pe „membrii serviciilor de informaţii care i-au luat cu meticulozitate urma (lui Bin Laden – n.r.), luciditatea preşedintelui Barack Obama în momentul luării deciziei, talentul şi curajul echipei noastre de pe teren”.

Într-o referire la viitoarea retragere a trupelor americane din Afganistan, Biden a subliniat că SUA vor rămâne vigilente în faţa ameninţării pe care o reprezintă „grupările teroriste”.

„Vom continua să supraveghem şi să acţionăm la orice fel de ameninţare (la adresa intereselor americane) care ar putea apărea din Afganistan”, a avertizat preşedintele american.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).