mai 11, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Gigi Becali a vrut să aducă un tir de medicamente anti-COVID în țară, dar a fost refuzat de Vlad Voiculescu

0 0
3 min read
0 0
Read Time:2 Minute, 16 Second

Tratamentul anti-covid al lui Gigi Becali a fost refuzat de Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii. Dezvăluirea a fost făcută chiar de latifundiarul din Pipera, la România Tv.

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că tirul plin cu medicamente anti-covid a fost reţinut la vamă timp de 5-6 luni, pentru că fostul ministru al Sănătăţii a refuzat să-l primească, potrivit romaniatv.net.

„Am adus un tir de medicamente, de Arbidol. Cinci-șase spitale au văzut că e bun, l-au băgat în protocol.Deci Arbidoul l-a băgat în protocolul României. Nicio pastilă n-a adus statul român să bage în farmacii, nu există, dar eu am adus un camion. A stat vreo 5-6 luni în vamă, am plătit și 100.000 și încă 20.000 TVA și am dat și donație pentru spitale.

Nu a vrut să-l primească. Cine? Ministrul Voiculescu …. Nelu Tătaru a aprobat toate. Cum a venit ăsta, a zis nu, domle! S-a oprit. Și am trimis înapoi medicamentele.

Și acum ce am făcut? Am dat bani pe ele, decât să-l trimit înapoi în Rusia, l-am dat la moldoveni că-s frații noștri români.

Vlad Voiculescu nu a vrut să le primească… Nu a vrut. Nu a vrut să le primească la vamă. Și atunci am zis că le distrug. Și în loc să le distrug, le-am dat la Moldova. Vezi! Dragostea!”, a povestit Gigi Becali.

Gigi Becali: Pandemia a făcut-o oamenii, nu mai scăpăm de ea

„Păi eu zic că nu o să scăpăm de ea … Iar fapta bună. Vezi fapta bună. Mai mare este filozofia faptei decât a științei. Și înțelepciunea faptei bune e mai mare decât înțelepciunea științei de o mie de ori.

Noi trebuie să facem fapte de milostenie, ca să fim ca Hristos. Pandemia a făcut-o oamenii, nu mai scăpăm de ea”.

Gigi Becali, despre coronavirus: M-a atacat de 5-6 ori

„Când Satan face ceva, vine Dumnezeu și-i întoarce pe dos lui. Oamenii care au făcut asta, e o rațiune satanică, virusul ăsta are un comportament satanic, eu l-am studiat bine de tot și eu știu.

N-am avut virus, adică am fost negativ. Am avut 60 de anticorpi în sânge, apoi 70. În loc să scadă, creşteau anticorpii. M-a atacat de 5-6 ori. Am făcut 120 anticorpi, parcă aș fi făcut vaccinul, dar eu nu am fost niciodată POZITIV.

Făceam tot timpul teste. Păi n-am clinica? Făceam teste și-mi ieșea în sânge anticorpi. În loc să-mi scadă, creșteau. El atât de nenorocit e încât se ascunde exact ca dracii. Are o rațiune drăcească virusul ăsta”, a mai spus Becali la România Tv.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).