mai 11, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Finalul negocierilor nucleare cu Iranul este dorit în trei săptămâni

0 0
1 min read
0 0
Read Time:49 Second

Negociatorii pentru dosarul nuclear iranian au prezentat sâmbătă la Viena un bilanţ de etapă împărţit după a treia rundă de discuţii pentru salvarea acordului din 2015 şi au îndemnat să se înainteze mai repede, în speranţa de a ajunge la final „în trei săptămâni”, potrivit părţii ruse.

„Succesul nu este nicidecum garantat, dar nu imposibil”, a temperat pentru o sursă diplomatică din partea europenilor, promiţând în acelaşi timp „dublarea eforturilor” pentru realizarea acestuia.

Reprezentanţii statelor care mai sunt părţi la acord (Iran, China, Rusia, Franţa, Germania, Marea Britanie), care au discutat cu puţin peste o oră, „au notat progresele incontestabile realizate”, a comentat pe Twitter ambasadorul rus Mihail Ulianov, subliniind un „optimism prudent”.

„Nu există un termen limită, dar participanţii vizează o încheiere fructuoasă a discuţiilor în aproximativ trei săptămâni”, a continuat el. „Este realist? Vom vedea”, a mai spus diplomatul rus. La rândul lor, cele trei ţări europene şi-au exprimat regretul pentru lipsa de progrese în această săptămână, mai transmite Agerpres.

sursa: dcnews.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may have missed

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).