mai 9, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

CTP intervine în scandalul de la Primăria Capitalei: Horia Tomescu vs. Nicușor Dan

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second

CTScriitorul și gazetarul Cristian Tudor Popescu este de părere că blocarea bugetului de la Primăria București este doar o „contră ,o berbeceală politică între PNL și USR PLUS”. Declarațiile lui Popescu au fost făcute la postul Digi24, în emisiunea Cap Limpede.

„Înainte să plec spre emisiune, am văzut un interviu realizat de un tânăr jurnalist, la B1TV, care a spus ‘stimați telespectatori, îl căutăm cu telefonul pe domnul Horia Tomescu de zile în șir și nu răspunde, să mai încercăm o dată în direct, poate răspunde’.

Și, miracol, răspunde domnul Horia Tomescu, viceprimarul capitalei, care ar trebui să răspundă de spitale, venit în locul domnului Vlad Voiculescu și care acum nu primește drept de semnătură de la Nicușor Dan.

Însă, dânsul a făcut o listă cu numiri în consiliile de administrație ale administrației spitalelor care ar urma să alcătuiască comisiile pentru concursurile de manageri de spital. Și a pus acolo niște persoane. Jurnalistul îl întreabă – ‘domnule Tomescu, aveți aici o persoană propusă care, lăsând la o parte faptul că acum niște ani și-a înjunghiat iubita și a fost condamnat penal, dar această persoană are în CV următoarele recomandări: a fost șef al unei echipe de instalatori, a lucrat la o pizzerie și la o firmă care făcea contracte mănoase cu primării și spitale, instituții publice. Cu acest trecut, dânsul a intrat la ASSMB și de acolo, iată că dumneavoastră îl numiți în consiliul de administrație. Ce anume din trecutul profesional al dânsului v-a determinat să-l puneți pe lista membrilor consiliului de administrație?’.

Răspunsul domnului Tomescu: ‘Eu l-am analizat pentru prestația sa în ASSMB’. Și insistă jurnalistul foarte bine și spune: ‘Da, dar ce minune a făcut acolo, ce lucruri a făcut?’. Tăcere. Și insistă: ‘Trebuie totuși să aveți o motivare pentru care l-ați numit pe omul acesta’. Răspunde: ‘Aceasta este opinia mea în urma interviului de numire pe care l-am făcut.’…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).