mai 9, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Amenințate de Coreea de Nord, SUA dau înapoi

0 0
1 min read
0 0
Read Time:53 Second

Jake Sullivan, consilierul pe probleme de securitate naţională al preşedintelui american Joe Biden, a dat duminică asigurări că politica actualei administraţii americane faţă de Coreea de Nord nu are ca obiectiv să provoace ostilitate, ci să caute soluţii pentru a obţine denuclearizarea ţării asiatice, transmite EFE.

„Politica noastră faţă de Coreea de Nord nu are ca obiectiv ostilităţile, ci găsirea de soluţii. Are ca obiectiv final să obţină o denuclearizare completă a Peninsulei Coreea”, a explicat Sullivan într-un interviu la postul ABC şi a promis „o abordare practică mai calibrată” decât cea a precedentelor administraţii, scrie agerpres.ro.

Declaraţiile lui Sullivan intervin la câteva ore după ce Coreea de Nord a avertizat SUA că se confruntă „cu o criză dincolo de puterea sa de control”.

Regimul de la Phenian a reacţionat astfel la primul discurs din Congres al lui Biden, de miercuri, în care preşedintele american a promis că va colabora cu aliaţii săi – prin intermediul diplomaţiei şi a „descurajării severe” – pentru a face faţă „ameninţării serioase pe care o reprezintă Coreea de Nord”.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).