mai 11, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Turiştii care merg anul acesta la Mangalia, Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun, Olimp vor plăti o taxă de 5 lei/zi

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Turiştii care merg anul acesta la Mangalia, Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun, Olimp vor plăti o taxă de 5 lei/zi de persoană, fiind însă şi categorii exceptate, printre care pensionarii, veteranii de război, persoanele venite cu bilete de tratament, au decis autoritățile locale. Taxa se va reţine la unitățile de cazare.

O familie cu doi copii care se va caza o săptămâna la malul mării, într-una din cele șapte stațiuni, va plăti în total 140 de lei ca „taxă de stațiune”, pe lângă cazare.

”Se aprobă instituirea taxei speciale de staţiune în municipiul Mangalia, începând cu data de 01.01.2021. Taxa specială se instituie în vederea promovării turistice a Municipiului Mangalia şi a staţiunilor arondate, reprezentând venit cu destinaţie specială la bugetul local. Această taxă specială este necesară pentru iniţierea şi realizarea programelor de dezvoltare ale destinaţiei turistice integrate Mangalia, precum şi pentru sustenabilitatea circulaţiei turistice către zona de sud a litoralului românesc (municipiul Mangalia şi staţiunile aflate în administrarea acestuia), prin creşterea competitivităţii destinaţiei turistice integrate ”Mangalia şi staţiuni“ la nivel naţional, regional şi global”, se arată în hotărârea de Consiliu Local d ela sfîrşitul anului trecut şi modificată la sfârşitul lunii martie.

Taxa specială de 5lei/zi/turist va fi utilizată în vederea dezvoltării infrastructurii turistice şi de întreţinere a destinaţiei turistice Mangalia şi pentru punerea în valoare a patrimoniului turistic din municipiul Mangalia şi staţiunile arondate.

”Programele, acţiunile şi proiectele privind dezvoltarea destinaţiei turistice integrate Mangalia si staţiuni, vor fi iniţiate de către Asociaţia O.M.D. Mangalia”, se arată în Hotărârea de Consiliu Local….citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).