mai 11, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Slujba de Înviere tradusă în limbaj mimico-gestual pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării

0 0
1 min read
0 0
Read Time:51 Second

Ministerul Apărării Naționale va transmite și anul acesta slujba de Înviere pe pagina sa de Facebook. Părintele Ilie Mirel, care este de 21 de ani preot militar la Corpul de Control și Inspecție al MApN, va interpreta textul slujbei în limbaj mimico-gestual, pentru persoanele cu deficiențe de auz, potrivit basilica.ro.

Părintele Ilie Mirel a fost numit și „ostașul cu două uniforme”, pentru că iubește și haina preoției, și haina militară.

În 1990, după absolvirea unui liceu civil, a început cursurile Școlii de subofițeri din Pitești, urmând ca, doi ani mai târziu, chiar de ziua lui, să pășească pentru prima dată în unitatea de parașutiști din Clinceni. De la “eu nu o să pot să sar niciodată cu parașuta“ la a fi instructor de parașutare a fost doar un pas – și multă voință de autodepășire.

După aproape doi ani de facultate de drept, a simțit că drumul lui în viață este altul. Întâlnirea cu preotul din satul său natal din Teleorman l-a determinat să urmeze facultatea de teologie…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).