mai 6, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Eroul de la Tulcea: Un pompier a salvat în timpul liber un bărbat intrat în stop cardio-respirator

0 0
1 min read
0 0
Read Time:53 Second

Un pompier aflat în timpul liber a intervenit, vineri, pentru salvarea unui bărbat cunoscut cu afecţiuni cardiace care urma să fie luat cu elicopterul SMURD, a anunţat, sâmbătă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

Bărbatul salvat, în vârstă de 56 de ani, are trei stenturi şi intrase în stop cardio-respirator atunci când a fost cerut sprijinul plutonierului adjutant şef Ionuţ Gălăţeanu, comandant de echipaj la Pichetul de Pompieri Nave Operative Crişan, care se afla în timpul lui liber şi era acasă.

„Ajuns la faţa locului, Ionuţ a încercat să liniştească persoana, în vârstă de 56 de ani, însă acesta a intrat în stop cardio-respirator. Imediat, colegul nostru a început manevrele de resuscitare, reuşind să-l stabilizeze. Până la sosirea echipajului medical aerian, bărbatul a mai suferit două stopuri cardio-respiratorii, fiind stabilizat de Ionuţ şi asistenta medicală din localitate, venită în ajutor. Acesta a fost preluat de către elicopterul SMURD în stare stabilă”, se arată în anunţul ISU Delta.

Potrivit sursei citate, Gălăţeanu are o experienţă de 20 de ani ca salvator.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).