mai 6, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Confruntări violente între polițiști și protestatari de 1 Mai, în Turcia. Sute de manifestanți au fost arestați

0 0
1 min read
0 0
Read Time:52 Second

Polițiștii turci au reținut 212 de protestatari în timpul marșurilor de 1 Mai în contextul restricțiilor de circulație impuse pentru a limita răspândirea coronavirusului, conform Reuters.

Jandarmi și polițiști în civil s-au confruntat cu șefi de sindicat și cu alți demonstranți veniți la marșuri de 1 Mai.

Conform reprezentanților guvernatorului local din Istanbul, sindicatelor le-a fost permis să organizeze evenimente prin care să marcheze ziua muncii, însă alții s-au strâns neautorizat și au încălcat măsurile restrictive. Reprezentanții autorităților spun că polițiștii au intervenit în momentul în care solicitările adresate protestatarilor, prin care li se cerea să respecte distanțarea, au fost ignorate. Agenția de presă de stat Anadolu a scris, de asemenea, că 20 de protestatari au fost reținuți în orașul Izmir.

Pe de altă parte, presa locală turcă a scris că au existat eforturi din partea poliției din Ankara și Istanbul să oprească reporterii din a filma sau înregistra demonstrațiile și confruntările de 1 Mai și că ofițerii au primit instrucțiuni să nu permită jurnaliștilor să îi filmeze….citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).