mai 9, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

ARGES Paznicii luati la PURICAT de politisti!

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

În perioada premergătoare minivacanței, polițiștii compartimentelor Sisteme de Securitate au acţionat pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului agenților economici, prin verificarea modului de organizare a pazei la operatorii de valori monetare, cu privire la manipularea, depozitarea și transportul acestora, precum și respectarea normelor de lucru interne.

Verificările au vizat şi activitatea desfășurată de furnizorii de servicii de securitate private, iar toate activitățile desfășurate au avut în vedere și contextul măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului.

În urma verificărilor, au fost constatate nereguli la 8 dintre obiectivele verificate, de pe raza municipiului Pitești, constând în lipsa analizei de risc de securitate fizică, neimplementarea tuturor măsurilor dispuse prin aceasta sau neavizarea posturilor de pază umană, fapt pentru care la 4 dintre acestea au fost aplicate sancțiuni cu avertisment, conform H.G. 301/2012 privind normele de aplicare ale Legii 333/2003R, la toate obiectivele fiind stabilite termene pentru remediere.

La unitățile asigurate cu pază umană permanentă, a fost verificat şi modul de efectuare a serviciului de către agenţii aflaţi în serviciu cu privire la respectarea consemnul general și particular, nefiind constatate alte nereguli.

De asemenea, la toate unităţile s-a procedat la instruirea operatorilor de valori monetare cu privire la manipularea, depozitarea și transportul acestora, precum și respectarea normelor de lucru interne.

Având în vedere contextul epidemiologic, reprezentanții societăților verificate de polițiști au fost instruiți şi cu privire la măsurile de prevenire a coronairusului, prin adresarea de către aceștia de recomandări și luarea unor măsuri care să asigure respectarea de către cetățeni a păstrării unei distanțe de siguranță, pentru diminuarea riscului de transmitere a afecțiunii medicale.

Acțiunile pe această linie de muncă vor continua.

 

Sursa foto: arhivă

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).