iunie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

România extinde centrele drive-through în mai multe sectoare din București sau în orașe precum Galați, Suceava și Constanța

0 0
1 min read
0 0
Read Time:58 Second

Preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghiţă, a afirmat, joi, că următoarele centre de vaccinare anti-COVID-19 de tip drive-through în Capitală vor fi deschise în sectoarele 3 şi 6, arată Agerpres.

El a precizat că în Bucureşti şi în ţară se doreşte înfiinţarea mai multor centre de acest tip. „În Bucureşti se doreşte înfiinţarea mai multor centre de tip drive-through. De asemenea, am primit din ţară mai multe solicitări pentru deschiderea acestor tipuri de centre, având în vedere că există un acces foarte uşor al oamenilor pentru vaccinare, nu este nevoie de programare şi un astfel de centru permite cu uşurinţă celor care se deplasează, care au un program mai complex să se adreseze şi acestui serviciu de vaccinare. (…) Următoarele centre, din câte am discutat la nivel local, vor fi de pildă în Sectorul 3, se doreşte în Sectorul 6 şi probabil că şi celelalte sectoare vor lua în calcul înfiinţarea unor astfel de centre. De asemenea, în Galaţi, în Constanţa, Suceava, sunt mult mai multe judeţe care îşi doresc operaţionalizarea centrelor de tip drive-through”, a spus Gheorghiţă.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).