mai 6, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Antena 3: Spitalul Foișor va fi evacuat din nou

0 0
1 min read
0 0
Read Time:53 Second

Spitalul Foișor din Capitală va fi evacuat din nou, la scurt timp după transformarea sa în unitate suport COVID, când zeci de pacienți au fost scoși noaptea din saloane și trimiși fie acasă, fie la alte unități medicale, a transmis joi Antena 3. Potrivit sursei citate, ar urma să fie mutați 16 pacienți aflați la terapie intensivă în Spitalul Foișor. Spitalul Foișor are o secție de terapie intensivă de 21 de paturi și are 200 de paturi pe oxigen.

În seara zilei de 9 aprilie, spitalul Foișor din București a devenit spital COVID, pacienții non-COVID fiind mutați în alte unități spitalicești, ori externați. Modalitatea în care a fost pusă în practică operațiunea a scandalizat o țară întreagă: noaptea, la temperaturi deloc normale pentru un bolnav, pacienții au fost duși cu salvările, înconjurați fiind de jandarmi și protestatari.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a transmis la vremea respectivă că îi pare rău pentru disconfortul creat de evacuarea Spitalului „Foișor”, dar situația COVID-19 obligă autoritățile să ia decizii care sunt necesare pentru viața tuturor pacienților.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).