august 4, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Valeriu Gheorghiță dă vina pe instituțiile statului: ‘Mare parte nu se bucură de o credibilitate foarte crescută’

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Preşedintele Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19, Valeriu Gheorghiţă, afirmă că este nevoie de implicarea persoanelor care se bucură de credibilitate la nivelul comunităţilor pentru a-i convinge pe oameni să se vaccineze, în contextul în care „realitatea” este aceea că „mare parte a instituţiilor statului nu se bucură de o credibilitate foarte crescută în rândul oamenilor”, relatează News.ro.

„Aceasta este realitatea: mare parte a instituţiilor statului nu se bucură de o credibilitate foarte crescută în rândul oamenilor. Tocmai de aceea este important să implicăm alţi vectori care se bucură de o credibilitate mult mai mare şi care pot să schimbe mentalităţi, sunt lideri de opinie şi care sunt, dacă vreţi, urmaţi în acţiunile lor de foarte multe persoane. Tocmai de aceea am şi avut o serie de întâlniri chiar de la Guvern cu reprezentanţii asociaţiilor de primari, de comune, de municipii, Consilii judeţene, tocmai pentru a găsi cele mai bune soluţii prin care informaţia să ajungă la fiecare om”, a explicat Valeriu Gheorghiţă.

Ela menţionat că nu este suficient un flyer pus în poarta oamenilor întrucât „un segment important din populaţie are nevoie de un altfel de mesaj”.

Întrebat care ar fi vectorii de imagine, medicul a răspuns că este vorba despre primari, medici de familie, profesorii, reprezentanţii cultelor religioase, oameni care „şi-au câştigat şi menţinut credibilitatea”, mai ales în comunităţile mai mici…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).