august 4, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

PNL pune tunurile pe ministrul Ghinea din cauza PNRR: ‘Nu a fost chiar bine, ca să o spunem pe românește

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

Președintele PNL București, Violeta Alexandru, a scris un mesaj pe Facebook în care vorbește despre greșelile făcute în redactarea proiectului PNNR. S-a făcut totul cu bună credință dar nu a fost chiar bine, ca să o spunem pe românește, este concluzia politicianului liberal.

Violeta Alexandru susține că varianta propusă de România nu a fost completă, suficient de detaliată, de argumentată și de bine explicată. Vinovații vor fi găsiți în rândul funcționarilor, mai arată liderul PNL București.

„S-a făcut totul cu bună credință dar nu a fost chiar bine, ca să o spunem pe românește. Ce știu sigur este că actuala coaliție nu tratează politicianist acest subiect… Instinctul meu de manager îmi spune că în aceste momente trebuie să evaluezi cine (din toată echipa de funcționari) nu a performat în pregătirea tehnică a variantei/variantelor prezentate (peste care vine, desigur, forța argumentelor în prezentarea în fața Comisiei, inclusiv experiența în susținerea argumentelor). Din Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE), din toate ministerele implicate”, a scris Alexandru pe Facebook.

Președintele PNL București propune și schimbări. Avem nevoie de un Gheorghiță al PNNR, este ideea Violetei Alexandru.

„Poate sunt necesare și niște schimbări. Așa cum avem un Gheorghiță în vaccinare, există un Gheorghiță sau 2 în PNRR? Care sunt oamenii din ministere care au lucrat și ce evaluare au primit în această etapă? PNRR trebuie să fie un document de politică publică făcut de oameni care înțeleg ciclul politicilor publice. Fără asumare, nu se schimbă lucrurile. Iar persistăm în merge și așa. De aceea, oamenii buni ajung demotivați. Despre funcționari vorbesc. Miniștrii știu cum vor fi evaluați”, a precizat Violeta Alexandru.

Noua variantă a PNNR va fi prezentată până la finalul lunii mai.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).