mai 6, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Libanul și-a mobilizat militarii pentru a lupta cu milioanele de lăcuste care au invadat țara

0 0
1 min read
0 0
Read Time:51 Second

Libanul și-a mobilizat militarii, pentru a lupta cu milioanele de lăcuste. Elicoptere ale armatei au fost trimise să împrăștie substanțe împotriva lăcustelor în nord-estul țării. Până în acest moment nu au fost înregistrate pierderi majore, dar autoritățile sunt îngrijorate că vântul își poate schimba din nou direcția, iar insectele pot ajunge și în sud, unde sunt întinse culturi agricole. 

Elicoptere ale armatei au împrăştiat pe terenurile agricole din nord-estul Libanului substanţe împotriva lăcustelor pentru a-i ajuta pe fermieri să lupte contra acestor insecte care au invadat în roiuri teritoriul acestei ţări, un eveniment descris drept ”foarte rar” de o agenţie a ONU, cauzat de o schimbare a direcţiei vântului. Ministerul Agriculturii, aflat în stare de alertă, a declarat luni că efective importante de lăcuste au fost distruse.

Până în prezent nu au fost înregistrate pierderi considerabile în agricultură, însă există îngrijorarea că mai multe roiuri ar putea fi împinse de vânt spre sudul ţării, a declarat pentru Reuters ministrul interimar al Agriculturii, Abbas Mortada…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).