iunie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Caz macabru la Galați! Un bărbat infectat cu Covid-19 a fost găsit mort în casă

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Republica Moldova, care s-a infectat cu virusul SARS CoV-2, a fost găsit mort în casă. El a refuzat să se interneze în spital deși testul PCR a arătat că avea COVID 19. Cauza morții va fi stabilită în urma autopsiei, informează Mediafax.

Bărbatul locuia în orașul Galați, într-un apartament închiriat. Săptămâna trecută, el și soția sa s-au simțit rău și au aflat că s-au infectat cu virusul SARS CoV 2. Ea acceptat să se interneze în spital, el a refuzat, a dezvăluit medicul Mihai Polinschi, reprezentantul Serviciului de Ambulanță din Galați.

„Bărbatul de 49 de ani avea cetățenie moldovenească. Împreună cu soția lui stătea la Galați, în chirie. Pe 18 aprilie, el și soția au fost testați. La testul rapid ea a avut rezultat pozitiv, el negativ. Totuși, el avea simptome, de aceea i s-a făcut test PCR. Rezultatul a venit a doua zi, era pozitiv. Ea a mers la spital unde a fost internată, el a refuzat internarea, a stat acasă”, a explicat Mihai Polinschi.

Ulterior, bărbatul nu a mai fost văzut, iar vecinii au sunat la 112. Cadavrul a fost descoperit în dormitorul apartamentului închiriat.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).