mai 9, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Prefectul Capitalei are veşti bune: Când se redeschid sălile de sport, restaurantele şi sălile de spectacol

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

 

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a dat detalii despre momentul în care se deschid restaurantele. Sălile de sport s-ar putea deschide chiar de marți. Pentru cumpărăturile de Paști, prefectul atrage atenția asupra responsabilității fiecărui cetățean, transmite Mediafax.

Măsurile de relaxare pentru weekend se aplică în Capitală începând de vineri, iar pentru sălile de sport probabil de marți, dacă se va lua decizia luni în Comitetul pentru Situații de Urgență.

În ce privește sălile de spectacol și restaurantele, prefectul spune că se vor fi deschide parțial, cu capacitate de 30%, abia după ce rata de infectare coboară sub 3 la mie.

Întrebat când se va întâmpla acest lucru, Alin Stoica spune: „nu am cum să fac acum niște estimări, dar având în vedere trendul consistent scăzător, ar putea să se întâmple probabil într-o săptămână”.

Referitor la aglomerația din magazine, prefectul declară că există un ghid care dacă este respectat va duce, cu siguranță, la o scădere a aglomerației.

„Desigur, trebuie să ne așteptăm la aglomerări, am văzut că în fiecare an în perioada sărbătorilor se produc astfel de aglomerări și atunci și noi avem un pic de responsabilitate să ne facem programul de cumpărături în așa fel încât să le evităm. Există măsuri flexibile, fiecare comerciant poate să aplice diverse măsuri”, spune Stoica.

sursa: stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).