mai 6, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

O studentă de 19 ani cu o tumoră extrem de rară a fost operată pe creier la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

O studentă de 19 ani a fost operată pe creier de o tumoră extrem de rară, tânăra fiind internată în stare stabilă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Tânăra a fost transportată cu elicopterul de la Suceava la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, ea revenindu-şi dintr-o comă profundă, după ce a fost operată pe creier de o tumoră extrem de rară, potrivit news.ro.

“Tânăra de 19 ani, studentă la Facultatea de Medicină Dentară, a ajuns de urgenţă în spitalul nostru după ce a fost transferată de la Suceava cu un elicopter SMURD. Pacienta se afla în comă profundă, starea sa de sănătate fiind la acel moment una foarte gravă. După investigaţiile făcute în Spitalul de Neurochirurgie, am descoperit că tânăra aflată în comă de gradul trei avea o tumoră la nivelul trunchiului cerebral, situată între creier şi măduvă. În termeni medicali, este vorba despre un chist neuro enteric, un chist tumoral de patru centimetri, o tumoră extrem de rară. Intervenţia chirurgicală a durat aproximativ trei ore şi a fost un succes”, a declarat medicul Lucian Eva, managerul spitalului de Neurochirurgie din Iaşi.

Medicul ieşean a precizat că tumora a fost eliminată complet, iar starea tinerei este în prezent stabilă.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).