mai 9, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

SCANDAL URIAȘ la Londra: Scurgeri de informații despre un schimb controversat de mesaje între Boris Johnson şi un om de afaceri

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Fostul consilier şi colaborator apropiat al premierului britanic Dominic Cummings s-ar afla la originea dezvăluirii către presă a unui controversat schimb de mesaje între Boris Johnson şi omul de afaceri miliardar Sir James Dyson, relatează vineri media din Regatul Unit, preluată de dpa.

Cummings, care a plecat din postul de consilier al lui Johnson anul trecut, după o „luptă pentru putere” de culise la nivelul biroului premierului, a fost arătat cu degetul în acest incident de mai multe surse citate de The Times, Daily Telegraph şi Sun.

„Dominic este angajat în ‘scurgeri’ sistematice în presă. Suntem foarte dezamăgiţi de acest lucru. Suntem preocupaţi în legătură cu o serie de mesaje pe grupuri private de WhatsApp cu circulaţie foarte limitată”, a declarat o sursă pentru The Times.

Aceasta a mai indicat că Boris Johnson a fost „întristat”, iar Dominic Cummings „furios” după plecarea de la Downing Street 10, scrie agerpres.ro.

Schimbul de mesaje publicat zilele trecute de BBC şi în care Johnson îi promite lui Dyson să „rezolve” o problemă legată de taxe pentru angajaţii săi implicaţi în dezvoltarea de ventilatoare, în plină criză a coronavirusului, în martie anul trecut, nu este primul mesaj privat al premierului ajuns la urechile publicului….citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).