mai 9, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Peste 700 de persoane s-au vaccinat la Maratonul Vaccinării din Timișoara, în numai 4 ore

0 0
1 min read
0 0
Read Time:57 Second

Peste 700 de oameni s-au vaccinat în primele ore ale „maratonului vaccinării” din Timișoara. La coadă a stat și fostul fotbalist Cicerone Manolache, cel care are peste 100 de goluri marcate în prima liga din România, pentru Poli și pentru Farul.

Maratonul Vaccinării se desfășoară weekendul acesta, de vineri ora 16.00 până luni ora 8.00, în fața Sălii Olimpia din Timișoara.

La coadă a stat și fostul fotbalist Cicerone Manolache, cel care are peste 100 de goluri marcate în prima liga din România, pentru Poli și pentru Farul.

„Poza asta m-a uns la suflet. Marele fotbalist și antrenor Cicerone Cici Manolache merge la maratonul vaccinării ”Pune umărul pentru Timișoara” cu soția lui, la vârsta de 84 ani, cu speranța că pandemia se va termina cât mai repede”, scrie pe Facebook primarul Dominic Fritz.

„Comunitatea timișoreană se mobilizează din nou, pentru acest eveniment unic în România – 3 zile de vaccinare non-stop, fără programare. Mulțumesc tuturor voluntarilor care fac asta posibil. Spuneți mai departe! Azi e o coadă deja lungă – veniți sâmbătă sau duminică, la ore mai puțin aglomerate. Sunt 10.000 doze Pfizer disponibile….citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).