mai 11, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ioana Mihăilă își începe mandatul în forță, cu evaluarea managerilor de spitale

0 0
1 min read
0 0
Read Time:57 Second

Noul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, a emis joi un ordin care permite ca evaluarea managerilor de spitale pentru activitatea de anul trecut să se poată realiza în mandatul ei.

 

În acest moment, evaluarea activităţii managerului spitalului public pentru anul calendaristic precedent se face până la data de 30 aprilie a anului următor, iar noul ministru al Sănătății a fost instalat în funcție pe 21 aprilie.

Ordinul semnat de Ioana Mihăilă, publicat vineri în Monitorul Oficial, prevede că evaluarea activităţii managerilor de spitale publice în 2020, în urma căreia contractul de management poate fi prelungit sau poate înceta înainte de termen, se realizează până pe 30 iunie 2021.

Sunt evaluaţi managerii care au contractul de management în perioada de valabilitate şi au condus spitalul public respectiv pe o perioadă de cel puţin 6 luni în anul evaluat.

Fost ministru al Sănătății, Nelu Tătaru a afirmat recent că „80% dintre managerii de spitale nu au ce căuta acolo”. „Haideţi să recunoaştem că sistemul medical românesc, în acest moment, că este minister, că este în subordinea autorităţilor locale beneficiază de Consilii de administraţie mai puţin profesioniste, numite politic”, a adăugat el.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may have missed

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).