iunie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Un român a făcut trafic de droguri într-un mod inedit: trimitea stupefiantele pe foi A4

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Un clujean a găsit o metodă ingenioasă pentru a trimite droguri în străinătate. În locuința lui erau peste 20.000 de euro și rețete, arată Mediafax.

Polițiștii și procurorii DIICOT Cluj anunță că au făcut 2 percheziții domiciliare în Cluj-Napoca, într-un dosar de trafic de droguri de risc și de mare risc, participație improprie la infracțiunea de scoatere din țară fără drept de droguri de risc și de mare risc și efectuare de operațiuni fără autorizație prealabilă cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Un bărbat de 59 ani din Cluj-Napoca ar fi făcut rost, în perioada 2011 – 2020, din diferite surse, de medicamente ce conțin substanțe stupefiante și psihotrope, a căror distribuire se află sub control național, fiind strict reglementată.

După ce le-a scos din cutii, le-a lipit pe foi A4 și le-ar fi trimis în străinătate, pe numele unor cetățeni străini, domiciliați pe teritoriul unor alte state ale Uniunii Europene.

La percheziții s-au găsit mai multe sisteme informatice, înscrisuri, 18.700 de euro, 5.900 de dolari și rețete de tipul celor folosite la comiterea infracțiunilor. Clujeanul a fost reținut pentru 24 de ore.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).