mai 6, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Cristi Stan: În această dimineață, a fost aprobat bugetul municipiului Târgoviște pe anul 2021! În rest, pentru târgovișteni, rămâne cum am stabilit: ne vedem pe teren, pe șantiere, în fiecare cartier!

0 0
1 min read
0 0
Read Time:44 Second

În această dimineață, a fost aprobat bugetul municipiului Târgoviște pe anul 2021.

 

✅ Ca si element definitoriu, precizez că, în pofida unor dificultăți financiare fără precedent pe secțiunea de funcționare, capitolul destinat dezvoltării reprezintă 67,41% din total, bugetul aferent investițiilor însumand nu mai puțin de 307.583.000 lei, cu peste 100.000.000 lei mai mare în comparație cu anul precedent. Această creștere se datorează în principal proiectelor cu finanțare europeană, dar și proiectelor realizate în cadrul PNDL sau prin Compania Națională de Investiții.

 

✅ Sunt derulate proiecte în toate domeniile de infrastructură posibile: în reabilitare stradală, piețe publice, transport public, parcuri, în infrastructura socială, infrastructura sportivă și, foarte important, continuăm cel mai mare program de investiții din istoria municipiului în infrastructura educațională: creșe, grădinițe, școli.

 

✅ În rest, pentru târgovișteni, rămâne cum am stabilit: ne vedem pe teren, pe șantiere, în fiecare cartier!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).