iunie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Raportul Șoșoacă: A încălcat demnitatea funcției. Senatoarea spune că e discriminată pe criterii de religie și etnie

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Comisia Juridică a depus la Biroul Permanent al Senatului raportul privind „abaterile de la deontologia parlamentară” a senatoarei Diana Șoșoacă. Raportul a fost făcut în urma sesizării grupului PNL și propune sancțiuni pentru aceasta. Șoșoacă susține că este hărțuită și supusă discriminării „pe criterii de religie și etnie” și că va sesiza ambasadele și va cere ajutor internațional.

„Majoritatea membrilor Comisiei au apreciat și susținut prin votul lor favorabil că faptele doamnei senator Iovanovici – Șoșoacă astfel cum au fost analizate în cuprinsul prezentului raport, se subscriu abaterilor disciplinare (…) prin conduita ofensatoare, comportamentul inadecvat și utilizarea termenilor injurioși și ofensatori în cadrul Senatului, Doamna senator Iovanovici-Șoșoacă încalcă deontologia parlamentară, normele de conduită, demnitatea funcției și solemnitatea activităților parlamentare desfășurate în plenul Senatului”, se arată în raportul depus la Biroul Permanent al Senatului.

Sancțiunile ar urma să fie decise de conducerea Senatului și pot fi atenționare; chemarea la ordine; retragerea cuvântului; îndepărtarea din sală pe durata ședinței; avertisment public-scris, potrivit Regulamentului Senatului.

Potrivit documentului, „Comisia a apreciat că, încă de la începutul mandatului, conduita doamnei senator Diana Iovanovici-Șoșoacă nu a fost una care să onoreze demnitatea funcției, cu toate responsabilitățile care îi incumbă în calitate de reprezentant ales al poporului”. În sprijinul acestei acuzații, sunt prezentate extrase din stenogramele mai multor ședința ale Senatului….citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).