mai 9, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Marcel Ciolacu: Vom depune moțiune de cenzură în sesiunea aceasta

0 0
1 min read
0 0
Read Time:55 Second

Marcel Ciolacu a declarat într-o conferință de presă susținută miercuri că PSD intenționează să depună moțiune de cenzură, motivând că deși criza din Coaliție s-a rezolvat pentru moment, „într-o lună nu mi-ar fi mare mirarea să mai avem o altă criză”.

Întrebat de jurnaliști dacă PSD ia în calcul depunerea unei moțiuni de cenzură, deși criza din coaliție s-a rezolvat, Ciolacu a răspuns afirmativ.

„Categoric. Vom depune o moțiune în această sesiune. Ruptura dintre ei este mult prea mare, sunt total diferite cele două partide, PNL și USR, și nu mare mi-ar fi mirarea ca în maxim o lună să mai avem încă o criză”, a spus liderul Partidului Social Democrat.

„Este posibil să reușească, de aceea o depunem (moțiunea de cenzură – n.r.). Câteodată căderea unui Guvern duce la închiderea unor crize majore politice”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a mai spus în conferința de presă de miercuri că România a fost singura țară care a rămas fără ministru al Sănătății în plină pandemie și a catalogat criza Coaliției drept una „de pubertate politică”….citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).