mai 11, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ciolacu, despre posibila eliberare a lui Dragnea din închisoare

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus miercuri într-o conferință de presă că este „posibil (…) ca om” să îl contacteze pe Liviu Dragnea, dacă va fi eliberat din închisoare, însă nu va face acest lucru din postura de președinte al Partidului Social Democrat.

Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă Liviu Dragnea poate să revendice un loc în PSD, în contextul în care fostul președinte al partidului a primit azi aviz pozitiv pentru eliberare de la Penitenciarul Rahova. Întrebarea a venit și în contextul în care Vasile Dîncu a declarat că orice persoană care și-a ispășit pedeapsa poate să revendice un loc în PSD.

„Presupun că domnul Dîncu se referea juridic. Haideți să vedem. E dreptul constituțional al domnului Liviu Dragnea să ceară eliberarea condiționată, presupun că nu e singurul român care a solicitat acest lucru, aflat în situația respectivă. Nu cunosc ce prevede condamnarea domnului Dragnea, cât timp nu are voie să facă politică, interdicțiile cetățenești, dacă există așa ceva. E o discuție care nu-și are rostul în acest moment”, a răspuns Ciolacu.

Întrebat dacă îl va suna, dacă fostul președinte PSD va fi eliberat condiționat, Marcel Ciolacu a răspuns:„Pe domnul Dragnea? Nu, în acest moment nu. Ca om, e posibil să fac acest lucru, dar nu din postura de președinte al partidului”…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may have missed

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).