iunie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Avertismentul lui Putin: „Sper că nimănui nu-i va veni ideea de a trece linia roşie cu Rusia

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Preşedintele rus Vladimir Putin a transmis miercuri Occidentului să nu „treacă linia roşie” în relaţiile cu Rusia, pe fondul tensiunilor tot mai mari cu Uniunea Europeană și SUA, relatează agențiile internaționale de presă citate de Agerpres. Ulterior, purtătorul său de cuvânt a detaliat la un post de radio care sunt liniile roșii dincolo de care Vladimir Putin nu permite nimănui să treacă.

„Sper că nimănui nu-i va veni ideea de a trece linia roşie cu Rusia”, a spus preşedintele rus, avertizându-i pe cei care vor lua „intenţiile bune drept slăbiciune”.

„Dar noi vom stabili singuri pe unde trece aceasta”, a adăugat Putin în discursul său anual din Parlament, făcând aluzie la numeroasele divergenţe cu Occidentul, însă fără a specifica despre ce limite este vorba.

El a avertizat Occidentul că va „regreta” orice provocare împotriva intereselor Rusiei şi a spus că răspunsul Moscovei va fi unul „rapid şi dur”.

În acelaşi timp, Putin a denunţat ceea ce el a numit „acte nefondate” şi „neprietenoase” continue la adresa Rusiei. Pentru unele ţări „a devenit un fel de sport să atace Rusie din nimic”, a spus el.

Cu toate acestea, Putin nu a făcut referiri precise la marile dosare asupra cărora Rusia are poziţii divergente faţă de SUA şi UE…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).