iunie 13, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

ARESTAȚI PREVENTIV PENTRU CONSTITUIREA UNOR GRUPURI INFRACȚIONALE ORGANIZATE ȘI PROXENETISM

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

La data de 19 aprilie a.c., polițiști Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea,  împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea, au efectuat 10 percheziții domiciliare, în orașul Măcin, județul Tulcea, în cadrul unei acțiuni ce vizează destructurarea a 3 grupuri infracționale organizate, specializate în comiterea infracțiunilor de proxenetism.

 

Din cercetări a reieșit că, în perioada anilor 2011-2021, 18 persoane ar fi constituit trei grupuri organizate, în scopul comiterii infracțiunii de proxenetism, determinând tinere să practice prostituția în străinătate, obținând sume de bani din aceste activități.

 

Astfel, cele trei grupuri infracționale organizate au obținut, din practicarea prostituției, aproximativ 1.000.000 de dolari, bani cu care ar fi construit mai multe imobile(case), în orașul Măcin și ar fi achiziționat automobile și alte bunuri.

 

În urma perchezițiilor efectuate, au fost identificate și indisponibilizate 5 autoturisme, 25.000 de euro, telefoane mobile, precum și documente.

 

La data de 19 aprilie a.c. s-a dispus reținerea a 12 persoane, iar în cursul zilei de ieri, Tribunalul Tulcea a dispus luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile față de acestea.

 

Suportul tehnic de specialitate a fost asigurat de către Brigada Operațiuni Speciale Constanța, Serviciul Operațiuni Speciale Tulcea, Unitatea Teritorială de Analiza Informațiilor Constanța și Biroul de Analiza Informațiilor Tulcea.

 

La acțiune au participat și lucrători din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea și Serviciul pentru Acțiuni Speciale Tulcea.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).