mai 11, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Abia venită în fruntea ministerului, Ioan Mihăilă anunță împrumuturi masive în sănătate: două centre de arși vor fi construite

0 0
1 min read
0 0
Read Time:50 Second

Noul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, susține că România o să primească bani de la Banca Mondială pentru modernizarea sistemului de sănătate.

„Pe planul național de redresare și reziliență  săptămâna care a trecut colegii de la Ministerul Investițiilor și proiectelor europene au depus varianta intermediară la Comisia Europeană. Mâine o să avem o discuție tehnică. Suma alocată sănătății este de 3,4 miliarde de euro, dintre care 400 de milioane sunt proiecte care o să fie implementate de Ministerul Digitalizării, fiind proiecte care au legătură cu domeniul sănătății.

În privința celor în desfășurare la Banca Mondială cred că în următoarele săptămâni urmează să semnăm un acord suplimentar de 150 de milioane, care o să fie utilizați preponderent pentru construirea a două centre de arși: de la Târgu Mureș și București. De asemenea, a fost semnat și o să tragem bani din acordul de 500 de milioane de euro pentru indicatorii care sunt deja îndepliniți”, a spus Ioana Mihăilă, în cadrul unei conferințe de presă.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).