iunie 13, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Vlad Voiculescu, atac puternic: Premierul trebuie să plece! Nu mai are susținerea colegilor de Guvern! Nu are onoare!

0 0
1 min read
0 0
Read Time:57 Second

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu îl critică pe premierul Florin Cîţu, arătând că acesta nu a dat dovadă de spirit de echipă şi că s-a folosit de „orice breşă, orice mică problemuţă, falsă câteodată, ca să dea într-un membru al echipei”. „Florin Cîţu a folosit ce s-a întâmplat la Foişor ca să întrebe dacă mai există onoare. În momentul ăsta, acest om nu mai are susţinerea propriilor colegi din Guvern, nu mai are susţinerea unei bune părţi a coaliţiei. În condiţiile astea, ideea că dumnealui nu şi-a prezentat deja demisia nu are nicio legătură cu onoarea”, afirmă Vlad Voiculescu.

„În ultimele zile eu sunt şocat, nu ştiu dacă avem de a face cu un nou Ponta sau… poate că e o întâmplare, poate că e nervos în perioada asta şi nu-l mai înţeleg eu, dar ce se întâmplă în ultimele zile mi se pare pur şi simplu halucinant”, a afirmat Vlad Voiculescu, luni, la Prima TV, referindu-se la premierul Florin Cîţu.

El l-a criticat pe Cîţu, spunând că nu consideră că acesta mai poate fi liderul echipei aflate la guvernare…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).