mai 11, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Danemarca anunță cea mai mare captură de explozibili din istoria sa

0 0
1 min read
0 0
Read Time:50 Second

Poliţia daneză a confiscat 200 de kilograme de explozibili, un record pentru regatul nordic, au declarat luni autorităţile daneze, care au arestat doi bărbaţi în acest caz, relatează AFP.

”Am confiscat o cantitate istorică de explozibili, în privinţa căreia, desigur, suntem foarte liniştiţi că nu se mai află în mâinile infractorilor”, a indicat într-un comunicat un responsabil al operaţiunii, Henrik Andersen, scrie agerpres.ro.

Duminică, forţele de ordine au confiscat 206,4 kg de explozivi, a căror natură exactă nu a fost dezvăluită, într-un hangar dintr-o zonă rezidenţială din sudul oraşului Copenhaga.

”Există indicii că explozibilii ar putea să provină din Suedia, dar aceasta este în curs de verificare’, a declarat Andersen agenţiei locale Ritzau.

Nicio ţintă posibilă nu a fost încă făcută publică. Cei doi bărbaţi arestaţi, în vârstă de 21 şi 54 de ani şi a căror identitate nu a fost dezvăluită, sunt suspectaţi de deţinerea de explozibili ”în circumstanţe deosebit de agravante”. Ei neagă acuzaţiile care le sunt aduse.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may have missed

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).