mai 11, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Alexandru Rafila (PSD) crede că alegerile anticipate sunt soluția la criza actuală: ‘Percepția publică este în schimbare în favoarea PSD’

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Profesorul Alexandru Rafila, deputat PSD și propunerea partidului pentru funcția de premier, susține că o posibilă soluție la deblocarea crizie actuale, atât politice, cât și medicale, ar fi organizarea alegerilor anticipate. El menționează că în ultimul timp opinia publică este în favoarea partidului pe care îl reprezintă.

„Nu, nu se pune problema așa (n. r.: unui Guvern alături de AUR). Trebuie mai întâi să ajungem în situația în care Partidul Social Democrat să fie invitat de către președintele Klaus Iohannis să încerce să facă un Guvern. Nu este vorba despre așa ceva în acest moment, deci sunt pure speculații. Să vedem ce se întâmplă.

Mai există o variantă: cea a alegerilor anticipate! Opinia noastră este că percepția publică este în schimbare în favoarea PSD și probabil că, dacă actuala structură de putere nu mai corespunde votului dat în luna decembrie, ar trebui organizate astfel de alegeri.

Eu nu știu dacă o să câștige PSD, dar cu siguranță nu pierde. Pierde din păcate România prin această inconsecvență și neseriozitate, mai ales în gestionarea sănătății.

Alegerile nu se pot face de azi pe mâine. Din punct de vedere legal durează câteva luni: în primul rând trebuie să ajungi în situația ca președintele să dizolve Parlamentul și să convoace alegeri.

Dacă noi am organizat alegeri în luna decembrie, când aveam 10.000 de cazuri pe zi, acum văd că sunt doar 3.000 de cazuri pe zi. Ministerul Sănătății ne-a adus în situația în care nu mai avem locuri în spitale”, a spus Alexandru Rafila, la Digi24.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).