iunie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Un bărbat accidentat pe o pârtie din Bihor a avut nevoie de intervenția unui elicopter SMURD

0 0
1 min read
0 0
Read Time:51 Second

Elicopterul SMURD a fost solicitat, sâmbătă, pentru salvarea unui bărbat accidentat pe pârtia Vârtop, judeţul Bihor. Bărbatul a suferit mai multe răni.

”În urmă cu puţin timp, echipajul elicopterului SMURD nr. 342, aflat în serviciu la Jibou, a executat o misiune primară, pentru salvarea unui bărbat accidentat pe pârtia Vârtop, judeţul Bihor, care a suferit un politraumatism”, a transmis, sâmbătă, Inspectoratul General al Aviaţiei din MAI.

Sursa citată a precizat că personalul Salvamont Salvaspeo Bihor a fost primul intervenient la locul incidentului, acordându-i bărbatului primul ajutor necesar, până la sosirea echipei medicale a elicopterului.

Bărbatul a fost stabilizat, preluat de elicopter şi transportat de urgenţă la o unitate spitalicească din municipiul Oradea.

”Aeronavele Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I au participat, până la această oră, la salvarea a 9 persoane aflate în dificultate, victime ale accidentelor grave sau pacienţi care au necesitat transferul în alt spital, precum şi la misiuni în sprijinul structurilor de ordine şi siguranţă publică”, a mai transmis Inspectoratul General al Aviaţiei din MAI.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).