mai 11, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Emmanuel Macron doreşte linii roşii în relaţia cu Rusia

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Preşedintele francez Emmanuel Macron a declarat că ‘trebuie să definim linii roşii clare cu Rusia’, afirmând că este pregătit pentru sancţiuni în cazul unui ‘comportament inacceptabil’ din partea Moscovei, într-un extras dintr-un interviu acordat canalului american CBS, difuzat sâmbătă, transmite AFP. 

‘Cred că după un comportament inacceptabil, într-adevăr, trebuie să sancţionăm’, a răspuns preşedintele Macron, întrebat cu privire la posibilitatea unor măsuri împotriva Moscovei în cazul unei invazii, într-un moment în care trupele ruse sunt din ce în ce mai numeroase la frontiera cu Ucraina.’Şi cred că trebuie să definim linii roşii clare cu Rusia’, a continuat şeful statului francez.

Afirmând că doar sancţiunile ‘nu sunt suficiente’ şi că este preferabil un ‘dialog constructiv’, Emmanuel Macron a asigurat că acestea constitue ‘singura modalitate de a fi credibili’. ‘Avem nevoie de un dialog sincer şi deschis cu Rusia’, a adăugat el. Rusia este acuzată că a desfăşurat zeci de mii de soldaţi în apropierea frontierei sale cu Ucraina şi în Crimeea, peninsulă anexată de Moscova în 2014, iar luptele din estul Ucrainei, aflate aproape într-un punct mort după armistiţiul încheiat în vara anului 2020, au fost reluate recent. Joi, preşedintele american Joe Biden a anunţat o serie de sancţiuni financiare dure împotriva Rusiei şi expulzarea a zece diplomaţi ruşi, reluând în acelaşi timp propunerea făcută omologului rus de a se întâlni într-un stat terţ…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).