mai 6, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Țeapa cu telefoane iPhone și Samsung, în numele Digi, revine. Mii de români au fost înșelați

0 0
1 min read
0 0
Read Time:48 Second

A revenit campania de tip phishing / scam care vizează clienții serviciilor DIGI România. Telefoane IPhone și Samsung, de ultimă generație, prin simpla completare a unui sondaj. Atenție, este vorba despre o mare înșelătorie!

Digi Mobil a devenit, din nou, ținta escrocilor care trimit mesaje false privind promoții fictive. Atenție însă, totul este o înșelătorie. De câțiva ani funcționează astfel de țepe informatice și mai mulți români au fost până acum victimele acestor fraude.

Cum ajung utilizatorii pe astfel de site-uri frauduloase? Infractorii cibernetici se folosesc de site-uri sau pagini web compromise, pentru a găzdui pop-up-uri pe modelul reclamelor online, unde ești anunțat că poți câștiga extrem de ușor un premiu din partea Digi. Momeala folosită în această campanie este un sondaj aleatoriu la care doar 100 de utilizatori „norocoși” au fost extrași ‘la întâmplare’ să primească șansa de a câștiga un terminal Samsung S20, iPhone 12 Pro sau o tabletă Apple iPad Pro…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).