iunie 13, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Germanii călătoresc în Rusia pentru a se vaccina

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Un grup de 50 de germani s-au dus în Rusia să se vaccineze, turneul de vaccinare fiind organizat de un operator de turism norvegian. Turiştii au fost vaccinaţi la hotel, de o clinică privată rusească, iar după ce au primit prima doză de Sputnik V, turiștii germani au vizitat Moscova.

Ei au zburat de la Frankfurt la Moscova pentru a primi prima doză a serului rusesc Sputnik V.

„Mulţi germani vor să meargă la Moscova pentru vaccinare şi pentru a combina călătoria cu vacanţa sau cu un program cultural, şi aşa funcţionează”, a declarat Hanks Blank, organizator turnee.

„În Germania am văzut că administrarea unui vaccin obişnuit era la aproximativ cinci până la zece luni în viitor, o perioadă prea lungă pentru mine. Aşadar, am căutat alte oportunităţi. Una a fost Serbia, care este anulată acum. Rusia a fost a doua opţiune şi funcţionează. Chiar sper să nu-l iau ruşilor care doresc să se vaccineze şi nu pot din cauza mea. Deşi sunt destul de relaxat că există mai multe vaccinuri disponibile în Rusia decât este cerut de oamenii de aici”, a declarat un turist german.

Deşi Sputnik V nu a fost încă aprobat pentru utilizare în UE, turiştii germani au încredere în studii şi în articolele publicate. Ei spun că vaccinul este eficient şi pare să împiedice persoanele vaccinate să se îmbolnăvească grav de COVID-19, notează Mediafax.

sursa: dcnews.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).