mai 6, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

George Finiş a murit. Interpretul era internat cu o formă gravă de Covid-19

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

Interpretul de muzică populară George Finiş a murit sâmbătă dimineață, la Spitalul Judeţean Suceava. George Finiş era internat cu o formă gravă de Covid-19.

George Finiș, în vârstă de 61 de ani, a stat întâi șapte zile acasă, sub tratamentul medicului de familie. N-a răspuns la medicație, starea i s-a agravat ușor și când saturația de oxigen i-a scăzut la 80, medicul de familie a recomandat internarea în spital, scrie Monitorul de Suceava.

A fost internat pe 25 martie, dar nici la tratamentul administrat la Boli Infecțioase nu a răspuns. Pe 31 martie i s-a schimbat tratamentul și din 2 aprilie a fost la ATI, ventilat non-invaziv.

La începutul acestei luni, George Finiș era internat la Terapie Intensivă Covid, la Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, era ventilat non-invaziv, însă era conștient și cooperant. De pe 13 aprilie starea lui de sănătate s-a degradat, pe 15 aprilie a fost necesar să fie intubat, iar în această dimineaţă a decedat.

Interpretul George Finiş a fost membru al Ansamblului Artistic Ciprian Porumbescu din Suceava.

Directorul Centrului Cultural Bucovina, Sorin Filip a transmis că luni, în jurul orei 14:00, artistul va fi scos de la morgă și dus la Capela Cimitirului Pacea Nou. Dorința familiei a fost ca interpretul de muzică populară să poarte pe ultimul drum costumul popular.

Înmormântarea va avea loc marți, 20 aprilie, la prânz, la Capela Cimitirului Pacea Nou.

Sursă: Monitorul de Suceava 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).