September 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ion Țiriac a fost infectat cu coronavirus! Cum s-a simțit omul de afaceri

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second

Omul de afaceri Ion Țiriac în vârstă de 82 de ani a dezvăluit că a fost infectat cu coronavirus, însă nu a avut simptome. De asemenea, fostul tenismen a anunțat că s-a vaccinat împotriva coronavirusului cu serul de la Pfizer.

“Am avut norocul norocului, am trecut prin ea fără să simt, aproape nu știam că o am la vârsta asta tânără la care sunt, la 82 de ani n-am avut absolut niciun simptom. Se întâmplă, mai bine așa decât altfel. Am fost la un test de rutină, am fost în Statele Unite, de-acolo am luat-o, de la fiică-mea care a luat-o de la Universitate. Am trecut toți peste cu bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Având în vedere că mi-a venit rândul la vaccin, le-am făcut pe amândouă”, a spus Țiriac, menționând că a fost imunizat cu serul Pfizer, pentru observatornews.ro.

Ion Țiriac: Am pierdut foarte mulți bani

Chiar dacă pandemia de coronavirus nu l-a afectat din punct de vedere al sănătății, Ion Țiriac suferă din punct de vedere financiar. Omul de afaceri spune că a pierdut foarte mulți bani.

“Eu personal am pierdut foarte mulți bani pentru că sportul și, în special Turneul de Tenis de la Madrid pe care anul trecut nu l-am jucat… și care turneu trebuie să-l joc în mai acuma, e undeva la 40 de milioane de euro cost. În rest, ceea ce e un paradox, În România anul trecut s-au vândut mai multe mașini ca în 2019. Iară nu înțelegi. Lumea poate că nu mai poate să călătorească cu avionul și atuncea își ia mașină. Dar, în sfârșit, am pierdut bani, nu am câștigat atâția bani, pune-o pe treaba asta. Dar bani nu poti face decât sănătos”, a mai spus omul de afaceri, pentru sursa citată.

sursa:puterea

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).