iunie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Victor Ciutacu, despre ordinul MS publicat ‘pe şest’: ‘Dacă e așa, se cheamă lovitură de stat în interiorul guvernului’

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Jurnalistul Victor Ciutacu reacţionează la noul scandal general de Ministerul Sănătăţii, prin publicarea unui ordin referitor la noile criterii de carantinare zonală. Ordinul a fost semnat de secretarul de stat Andreea Moldovan, iar potrivit unor surse premierul nu ştia despre această mutare.

Nu v-a zis bizara că-și dorește din tot sufletul lockdown? Ba v-a zis! Contează că premierul, șeful ei ierarhic, a negat public că asta se va întâmpla? După cum se vede, nu. Azi și-a creat și cadru legal; fără acordul și informarea prealabilă a primului ministru. Dacă e așa, se cheamă lovitură de stat în interiorul guvernului. Mâine o să publice asceta, dacă vrea, un edict că toți trebuie să ne tundem ca ea. Vi se pare că are cine să i se opună?„, scrie Victor Ciutacu pe Facebook.

Premierul Florin Cîțu nu și-a dat acordul pe ordinul de ministru al Sănătății care introduce noi criterii pentru carantinarea localităților, respectiv nivelul de testare pentru COVID, rata de incidență și de gradul de ocupare a paturilor din spitale și secțiile ATI, afirmă surse guvernamentale. „Nimeni nu știa ca urmează sa se publice acest ordin și că se publica în aceasta formă, respectiv nu a existat un acord în acest sens”, au precizat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).