mai 9, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ședință de foc la Parlament. USR decide ieșirea de la guvernare!

0 0
1 min read
0 0
Read Time:54 Second

Surse din cadrul ședinței USR din Parlament ne-au declarat că partidul a decis ieșirea de la guvernare înainte de întâlnirea cu partenerii din coaliție.

Uniunea Salvați România preferă să rămână cu Vlad Voiculescu în brațe și să pedepsească decizia premierului Florin Cîțu de a-l demite pe ministrul Sănătății prin ieșirea de la guvernare.

Un exemplu de lipsă de responsabilitate deoarece are potențialul de a arunca în aer guvernarea, într-un moment în care valul trei al pandemiei este în plină desfășurare, spitalele sunt pline de bolnavi, secțiile ATI nu mai au locuri disponibile.

Pentru o singură persoană, USR provoacă o nouă criză, de care cu siguranță nu aveam nevoie. Retragerea USR înseamnă și retragerea miniștrilor de la Transporturi, Economie, Finanțe și Justiție. Portofolii foarte importante, esențiale într-o bună guvernare. Se pare că Vlad Voiculescu este mai important decât toți ceilalți membri ai partidului și chiar decât cetățenii români.

Trecem printr-o criză sanitară de proporții uriașe, o criză economică provocată de pandemie, iar acum USR ar dori să intrăm și într-o criză politică.

sursa:puterea

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).