mai 11, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Scandalul ordinului MS: Secretara de stat Andreea Moldovan, contrazisă de documente – Comitetul științific NU a aprobat noile criterii de carantinare

0 0
1 min read
0 0
Read Time:51 Second

Ministerul Sănătăţii a publicat în Monitorul Oficial un ordin prin care se schimbă criteriile de carantinare zonală. Premierul Cîţu nu a fost informat de documentul care ar putea băga în caratină Capitala.

Secretara de stat Andreea Moldovan a declarat la Digi 24  că ordinul a fost dezbătut în cadrul comitetului şediinţific, care a aprobat în unanimitate documentul.

Toate aceste decizii se discută și au fost dezbătute în comitetul științific. Singura discuție în acest comitet a fost referitoare la raportarea la 50.000 de locuitori sau 100.000 de locuitori, iar apoi s-a luat decizia prin vot și a fost unanimitate, toată lumea a avizat favorabil aceste criterii. A fost o discuție în care oricine a dorit să își spună părerea, a putut să o facă, luând în calcul orice argument științific și aceste lucruri s-au întâmplat”, a declarat Andreea Moldovan.

Doar că Andreea Moldovan este contrazisă de un document publicat de Antena 3, în care se precizează că discutarea ordinului în comitetul ştiinţific a fost amânată…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).