mai 9, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Fostul șef al CJ Prahova dă BOMBA în scandalul morților de la Babeș

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Fostul președinte al Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a declarat, marți, că TIR-ul de ATI care a avut o defecțiune și trei oameni au murit a avut probleme cu oxigenarea și climatizarea încă de la început, iar medicii de la Spitalul din Ploiești au refuzat să mai ducă pacienți în el, conform Mediafax.

TIR-ul de ATI de la Spitalul „Victor Babeș” care a avut o defecțiune luni și a lăsat fără aer pacienții din interior, trei dintre ei decedând, a mai avut probleme, a declarat, marți, la Antena 3, fostul președinte al Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader.

„Acest TIR a avut foarte multe probleme încă de la început. Din ceea ce au relatat medicii care trebuiau să lucreze acolo, ventilatoarele dădeau erori. Nu puteau pune mai mult de 8 persoane la aceste ventilatoare, deși el era prevăzut pentru 12 locuri la terapie intensivă. Ei (medicii – n.r.) au solicitat din partea firmei care se ocupă de mentenanță un aviz scris că îl pot folosi la capacitate maximă, altfel nu mai intră. Nu l-au mai folosit. Au refuzat să îl folosească din cauza acestor probleme care au apărut. Nu știu dacă din această cauză a fost transferat. Știu că au refuzat să îl folosească”, a spus Toader.

TIR-ul de Terapie Intensivă a fost la Spitalul de Urgență Ploiești în luna iunie a anului trecut. Medicii au reclamat atunci probleme cu oxigenarea și climatizarea.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).